Sinterklaas brengt bliksembezoek aan Velp

VELP – Zaterdag 21 november heeft Sinterklaas samen met Pieten een bliksembezoek gebracht aan Velp. Het was een grote verrassing voor de kinderen dat zij de goedheiligman toch nog in hun dorp mochten begroeten. Daarnaast werden de kinderen getrakteerd op een lekker zakje pepernoten.
Op zaterdag ging ook de Sinterklaas-etalagewedstrijd van de Velpse winkeliers van start. Er zijn mooie prijzen te winnen als alle 16 uitgebeelde sinterklaasliedjes worden herkend. Deelnameformulieren zitten aan de strooigoedzakjes, zijn in de winkels verkrijgbaar of vanaf de 21e te downloaden vanaf de Facebookpagina of website van Veelzijdig Velp: www.veelzijdigvelp.nl

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.