Home / Rheden-Regiobode / Geannuleerd – Repair Café in Rheden

Geannuleerd – Repair Café in Rheden

RHEDEN – Het Repair Café in het Dorpshuis in Rheden gaat zaterdag 7 november door, maar in beperkte vorm. “In samenspraak met het dorpshuis denken wij ook nu een veilig Repair Café te kunnen houden”, meldt de organisatie. “En even belangrijk: er zijn ook vrijwilligers bereid het café te draaien.” Het wordt wel een Repair Café in afgeslankte vorm, met een beperkt aantal reparateurs en strakke regels. Er wordt slechts een beperkt aantal mensen in de ruimte toegelaten en het kan dus zijn dat bezoekers iets langer moeten wachten. Van 9.30 tot 12.00 uur kan iedereen terecht voor het repareren van allerhande spullen.

www.repaircafe-rheden.nl

Lees ook

Etalagewedstrijd Veelzijdig Velp

VELP – De komende twee weken zijn er prijzen te winnen met de etalagewedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.