Home / Doesburg-Regiobode / Online pieten bij Scouting Doesburg

Online pieten bij Scouting Doesburg

DOESBURG – Scouting Doesburg schiet Sinterklaas en zijn pieten dit jaar te hulp. Op een veilige manier is het gezelschap dit jaar toch in de huiskamer te zien, namelijk via het beeldscherm. De pieten nemen speciaal voor het gezelschap een filmpje op waarbij iedereen persoonlijk wordt toegesproken.Het is filmpje is onbeperkt te bekijken en een leuke herinnering voor later. Per e-mail wordt de gepersonaliseerde videoboodschap verstuurd. De service is niet alleen voor gezinnen in Doesburg, maar ook daarbuiten. Inschrijven kan via www.scoutingdoesburg.nl.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.