Home / Doesburg-Regiobode / Mondkapjes voor minima

Mondkapjes voor minima

GEM.BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst verdeelt 1000 herbruikbare mondkapjes onder haar inwoners met een laag inkomen. Eén van de maatregelen van het kabinet in de bestrijding van het coronavirus is het dringende advies om een mondkapje te dragen in openbare ruimten. Dat geldt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Voor inwoners op bijstandsniveau betekent het kopen van mondkapjes een extra belasting op een vaak toch al krap budget. Deze inwoners hoeven niets te doen, ze krijgen de mondkapjes voor 15 november thuisgestuurd.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.