Home / Brummen-Regiobode / Man rijdt met 150 km/u door Beekbergen, kinderen op achterbank

Man rijdt met 150 km/u door Beekbergen, kinderen op achterbank

BEEKBERGEN – Het politie team Verkeer Oost-Nederland heeft zondag 1 november het rijbewijs van een man ingevorderd die met 150 kilometer per uur over de Arnhemseweg bij Beekbergen scheurde, 80 km/u is hier de maximaal toegestane snelheid. Bij zijn staandehouding bleek hij drie kleine kinderen op de achterbank te hebben in de leeftijd van 2 tot 6 jaar oud. Zijn kinderen zaten alleen vast met een autogordel en niet in de verplichte autozitjes. Zijn rijbewijs werd gelijk ingevorderd en er werd een proces verbaal opgemaakt. Ook werd er een zorgmelding gemaakt in verband met de onveilige situatie in het bijzijn van zijn kinderen.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.