Home / Brummen-Regiobode / Loenen krijgt kleurrijke bermen

Loenen krijgt kleurrijke bermen

LOENEN – Velen hebben gereageerd op de oproep van de Vereniging Loenen Zonnedorp om aan te geven waar in het dorp bloeiende bermen een welkome aanvulling zouden zijn op het groen in Loenen. Het bestuur kreeg leuke suggesties, meldingen van eigen initiatieven en daarbij een forse lijst met mogelijkheden waar wat kan worden gedaan.Ook boden enkele Loenenaren hun hulp aan. Het bestuur is aan de slag gegaan en bespreken met de gemeente Apeldoorn wat en waar in het dorp kan worden gedaan aan meer groen en bloemen. Wellicht krijgt Loenen in 2021 veel bloeiende bermen.

Lees ook

Luuk Janmaat (102) viert zijn verjaardag

BRUMMEN – Woensdag 16 juni bereikte Luuk Janmaat uit Brummen de prachtige leeftijd van 102 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.