Home / Rheden-Regiobode / Kunst maken in de Tuin van Sjef

Kunst maken in de Tuin van Sjef

VELP – Zaterdag 21 november kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar weer zelf kunst maken in de Tuin van Sjef in Velp. Inspiratie is op te doen in de tuin. Er kunnen bomen of planten getekend of geschilderd worden, maar ook vreemde bouwsels, de vijver of de waterval. De creaties kunnen de kinderen in combinatie met kringloopspullen tot een uniek kunstwerk maken. Deelnemen kost 8 euro. De workshop begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. Inschrijven kan alleen via cultuurensportstimulering.nl.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.