Grote Sinterklaasfilm, Misbehaviour en Love Sarah in Filmhuis Dieren

.

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 27 november om 20.00 uur de Britse feelgoodfilm Love Sarah. Zaterdag 28 november is drie keer de Grote Sinterklaasfilm te zien en wel om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. Dinsdag 1 december om 20.00 uur wordt de komedie Misbehaviour vertoond.

In Love Sarah doet de 19-jarige Clarissa er alles voor om de droom van haar overleden moeder waar te maken: het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill. Ze besluit de hulp in te schakelen van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

De Grote Sinterklaasfilm laat zien dat Sinterklaas en de Pieten een groot probleem hebben. Het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Sint en de Pieten moeten op de camping logeren en geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Zou het lukken het sinterklaasfeest te redden?

Misbehaviour is een krachtige komedie over een groep vrouwen die de Miss World-schoonheidswedstrijd van 1970 in Londen verstoort. De wedstrijd wordt gepresenteerd door Bob Hope, een komiek die het vooral moest hebben van seksistische grappen. Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Filmhuis Dieren draait in Schouwburg Theothorne. Er kunnen per film maximaal dertig bezoekers in de zaal. Reserveren is daarom verplicht. Dit kan via www.filmhuisdieren.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.