Geen competitie, toch voetballen bij SC Rheden

RHEDEN – Vanwege de geldende coronamaatregelen ligt de hele voetbalcompetitie stil. Dit weerhoudt de jeugd van Sportcombinatie Rheden er niet van om te trainen en ook op de zaterdag te komen voetballen. De afgelopen weken hebben alle teams, van de Champions League (de allerkleinste spelers vanaf 5 jaar) tot en met de JO19 en MO19, op zaterdag extra getraind en onderling wedstrijdjes gehouden. Door de inzet van enthousiaste leiders en trainers was er volop activiteit het Sportpark Vijverzicht. Kinderen die ook een keer willen meedoen, kunnen zich aanmelden via aanmelden@scrheden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.