Home / Doesburg-Regiobode / Gasthuiskerk Doesburg tot 18 november gesloten

Gasthuiskerk Doesburg tot 18 november gesloten

DOESBURG – Na de aanpassing van de coronamaatregelen per 4 november zijn alle evenementen en voorstellingen in Gasthuiskerk Doesburg tot en met 18 november geannuleerd. Voorstellingen na die datum gaan vooralsnog door, met inachtneming van alle voorschriften en volgens de regels die tot 4 november golden. Voor alle activiteiten geldt de door de Gasthuiskerk ingestelde mondkapjesplicht. Ook de bestaande coronarichtlijnen voor bezoekers aan de Gasthuiskerk blijven voor alle bezoekers en huurders onverminderd van kracht. Deze richtlijnen kunnen worden nagelezen op de website. Kijk voor meer informatie en updates op www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.