Home / Brummen-Regiobode / Fietspad Elsbosweg eerste deel

Fietspad Elsbosweg eerste deel

KLARENBEEK – Het bestuur van Klarenbeeks Belang heeft bericht ontvangen dat voor het eerste deel van het fietspad langs de Elsbosweg en Polderweg, het deel vanaf het viaduct over de A50 tot onder het viaduct van de A1, door de gemeente Apeldoorn dit jaar nog de benodigde vergunning zal worden aangevraagd. Als alles volgens planning verloopt, zal dan medio 2021 worden begonnen met de aanleg van dit traject.
Alle informatie, tekeningen en planning met betrekking tot dit fietspad vindt men op www.apeldoorn.nl/elsbosweg. Tegelijkertijd gaat het projectenteam van de gemeente Apeldoorn verder met de plannen voor het resterende deel, vanaf Klarenbeek tot aan het viaduct. Hiervoor zullen de
grondeigenaren worden benaderd en de eerste schets worden uitgewerkt.

Lees ook

Luuk Janmaat (102) viert zijn verjaardag

BRUMMEN – Woensdag 16 juni bereikte Luuk Janmaat uit Brummen de prachtige leeftijd van 102 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.