Home / Brummen-Regiobode / Dierbaren herdacht in Kruiskerk Eerbeek

Dierbaren herdacht in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdagmiddag 21 november opende de Kruiskerk in Eerbeek de deuren om inwoners van het dorp de gelegenheid te geven een kaarsje aan te steken, en even stil te staan bij het leven van een dierbare, die kortere of langere tijd geleden gestorven is. In het afgelopen jaar was het vaak niet mogelijk om afscheid te nemen van een vriend of familielid, die ziek was en ging sterven. Uitvaarten vonden plaats met enkel de naaste familie. Velen hebben een moment van gedenken gemist. Tijdens de openstelling van de kerk konden bezoekers een kaarsje aansteken en de naam van overledene opschrijven en achtergelaten op een speciaal doek.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.