Home / Doesburg-Regiobode / Containerbrand Leigraafseweg

Containerbrand Leigraafseweg

DOESBURG- Donderdag 26 november om 8.23 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een containerbrand op de Leigraafseweg. Ter plaatse bleek inderdaad de inhoud van een afvalcontainer te branden. De container stond gelukkig vrij en niet tegen het pand, zodat dat geen gevaar opleverde. Aangezien de inhoud erg vast op elkaar zat, heeft de brandweer ervoor gekozen om, na het opbouwen van de waterwinning, de container middels brandslangen helemaal vol met water te laten lopen en er zo voor te zorgen dat het vuurtje goed uit was.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.