Home / Doesburg-Regiobode / Claus blijft sponsor Sportclub Doesburg

Claus blijft sponsor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Aannemersbedrijf Claus heeft een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met Sportclub Doesburg. Het Doesburgse familiebedrijf is al jaren een trouwe sponsor van de sportvereniging. Harm Claus tekende een overeenkomst waarmee de samenwerking voor de komende drie jaar wordt voortgezet. Iets waar Sportclub Doesburg vanzelfsprekend heel dankbaar voor is. Claus Aannemingsmaatschappij bestaat al sinds 1903 en is na vier generaties een begrip in Doesburg en omgeving.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.