Home / Rheden-Regiobode / Christelijke boek- en cadeauwinkel De Plek sluit haar deuren

Christelijke boek- en cadeauwinkel De Plek sluit haar deuren

DIEREN – Na bijna 50 jaar sluit Christelijke boek- en cadeauwinkel De Plek in Dieren haar deuren. In 1973 begon het als Evangelisch Boekhuis, later werd het Boek- en Cadeauwinkel De Duif en de laatste jaren was er zelfs de mogelijkheid om een Escapeshop te boeken bij De Plek. De omzet liep al jaren terug, mede door de online boekwinkels. De vrijwilligers hebben tot het laatst toe geprobeerd de zaak draaiende te houden, maar dat is helaas niet gelukt. De uitverkoop is inmiddels gestart. Alles mag met 50 procent korting weg, behalve de Bijbels, daarvoor geldt 25 procent korting. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.