Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren in actie komen voor Serious Request om geld op te halen voor het Rode Kruis. Carolien vraagt elk jaar wel een plaat aan voor Serious Request, maar dit jaar zag ze de kans om echt mee te doen. “Ik heb astma en spasme en/of verkrampingen aan beide armen en benen, waardoor ik niet zo ver en snel kan lopen en fietsen. Daarom lukt het me doorgaans niet om met mensen mee te lopen of fietsen. Nu er echter opgeroepen werd dat je ook vanuit huis mee kon doen, kan ik wel mijn steentje bijdragen”, vertelt ze.
Carolien wil in de periode van 20 november tot 20 december om de dag minimaal een half uur gaan lopen of fietsen om zo een afstand van 70 kilometer af te leggen. Zij is nog hard op zoek naar sponsoren. Dit kan door een bedrag per kilometer of een bedrag voor de gehele actie. Meer informatie over doneren is te verkrijgen via zonnestraal@ziggo.nl.

kominactie.npo3fm.nl/actie/passion-for-life-walks-through-carolien-sunshine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.