Home / Brummen-Regiobode / Business & Shopping: Team Vroolijke Frans in actie

Business & Shopping: Team Vroolijke Frans in actie

BRUMMEN – In het kader van ‘vroolijkheid brengt warmte’ is het team van de Vroolijke Frans uit Brummen (Broek) de afgelopen weken op verschillende manieren actief geweest. Daarnaast worden de vaste gasten niet uit het oog verloren. Het team bereide 190 maaltijden met overgebleven producten voor de Voedselbank. Ook zou het team Onze Droom helpen. De tuin van Onze Droom zou winterklaar gemaakt worden. Helaas moet men daar nog even mee wachten in verband met de aangescherpte regels, maar zodra het weer het weer kan, gaat dit alsnog gebeuren. De vrijwilligers en deelnemers van Onze Droom krijgen dan ook een heerlijke lunch.
De geplande wildavonden van het restaurant kunnen nu geen doorgang vinden. Maar op zaterdag 21 november kunnen de rijkgevulde herfstschotels tussen 17.00 en 20.00 worden afgehaald bij de Vroolijke Frans.

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.