Business & Shopping: RegioBank al 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt

REGIO – RegioBank bestaat dit jaar precies 100 jaar. In 1920 werd met de oprichting van de Centrale Volksbank de basis gelegd voor wat RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt waar de klant voor een vraag of advies gewoon even kan binnenlopen.

“Klanten waarderen onze persoonlijke dienstverlening. Voor een vraag of advies bezoeken klanten regelmatig ons kantoor. Ze weten dat ze bij ons een vertrouwd gezicht aantreffen. En dat waarderen ze”, aldus Roland Schepers, zelfstandig adviseur van RegioBank in Doesburg. In het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond van juli 2020 beoordelen klanten RegioBank met een 9,4 voor algemene tevredenheid. Ook voor service en voor Internet én Mobiel Bankieren krijgt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Zo combineren wij persoonlijk contact met alle gemakken van deze tijd.”

Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. RegioBank maakt zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen en kleine steden, zodat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.

www.regiobank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.