Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: De Pronckereyn in Velp gaat sluiten

Business & Shopping: De Pronckereyn in Velp gaat sluiten

VELP – De Pronckereyen aan Den Heuvel 12 in Velp gaat sluiten. Deze week is de opheffingsuitverkoop van start gegaan.

Wat 20 jaar geleden begon als een uit een de hand gelopen hobby, ontwikkelde zich uiteindelijk tot een winkel met een zeer breed assortiment. De winkel verkocht mooie oude, antieke meubels, (oud) zilver, kristal en serviezen, verkregen via veilingen. Uiteindelijk ging de winkel ook nieuwe serviezen van bijvoorbeeld het populaire Bunzlau Castle en de luchtzuiveringsproducten van Lampe Berger verkopen.
De eigenaren hebben met veel plezier de winkel, deels naast hun reguliere baan, gerund. Zij willen de klanten bedanken voor het plezier en vertrouwen. Het geliefde Bunzlau Castle servies is op dit moment met korting te koop.

Lees ook

N317 en oprit A348 afgesloten voor groot onderhoud

REGIO – Provincie Gelderland start in juni met de eerste fase van het groot onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.