Home / Brummen-Regiobode / Bruvoc tekent contract met Kaak Makelaar

Bruvoc tekent contract met Kaak Makelaar

BRUMMEN – Kaak Makelaar uit Brummen is de nieuwe sponsor van de meisjes A van Volleybalvereniging Bruvoc. Op 16 oktober heeft John Ruumpol, voorzitter van Bruvoc, het contract getekend bij het makelaarskantoor aan de Zutphensestraat. De eerste wedstrijd van het team in de nieuwe tenues is met 4-0 glansrijk gewonnen door de meisjes van Bruvoc. Een goede start van het nieuwe seizoen, dat helaas vrij snel weer ten einde kwam als gevolg van de coronamaatregelen. Het talentvolle team hoopt snel weer te kunnen spelen, met Kaak Makelaar als trotse sponsor.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.