Bronckhorst zoekt kampioenen

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar wil de gemeente Bronckhorst haar sportkampioenen huldigen. Ondanks dat er waarschijnlijk tal van kampioenschappen geen doorgang hebben gevonden. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief gebied, kunnen dit vóór 1 december doorgeven aan de gemeente.
De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie en vindt plaats tijdens de (aangepaste) nieuwjaarsreceptie op 6 januari. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd. Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij voldoen aan de volgende voorwaarden: de persoon of club is afkomstig uit Bronckhorst, de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal, Europees- of wereldkampioenschap. Het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond. De prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking.
Een kampioenenaanmeldingsformulier is online in te vullen via www.bronckhorst.nl/kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.