Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomsten voor nabestaanden

Bijeenkomsten voor nabestaanden

DIEREN – In de Emmaüskerk in Dieren start in januari een serie van zes bijeenkomsten voor nabestaanden van iemand die is overleden. Dat kan een partner zijn, maar ook een familielid of een hele goede vriend, nog maar pas, of al wat langer geleden. Het programma bestaat uit zes bijeenkomsten, op maandagen van 14.00 tot 15.30 uur. De eerste bijeenkomst is op 18 januari en staat vooral in het teken van kennismaking. Vervolgens is er elke maand een samenkomst met een apart thema, zoals het rouwproces, mensen om je heen, steun en verbondenheid. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor koffie of thee. Aanmelden kan tot 18 december bij Anita Coenraads, pastoraal werker Sint Eusebiusparochie, via tel. 06-15189911, bij Meinie Visser, ouderenwerkster PKN Dieren, via tel. 0316-280828 of bij Thea Beekman, tel. 06-54357668. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen, man of vrouw, ongeacht leeftijd, afkomst of levensovertuiging.

Lees ook

Fietsen Alle Jaren op televisie

GEM. RHEDEN – Het nieuwe initiatief Fietsen Alle Jaren in de regio Arnhem – Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.