Home / Nieuws / Beren terug op Callunaplein

Beren terug op Callunaplein

DIEREN – Het kunstwerk met de drie ijsberen is weer terug op het Callunaplein. Nog veilig ingepakt zolang er nog wordt gewerkt op het plein, maar de dieren staan in ieder geval alweer op hun oude plek. Tot grote opluchting van veel inwoners van het dorp, die gehecht zijn aan de beren. De ijsberen, in 1987 gemaakt door kunstenares Maïté Duval, zijn eind 2019 weggehaald. De sokkels waren beschadigd en niet langer veilig. Het was altijd de bedoeling dat het kunstwerk terug zou keren als het Callunaplein zou worden opgeknapt. Sinds begin september wordt er gewerkt aan het plein. De komende weken worden de werkzaamheden afgerond en zullen de beren weer te zien zijn op hun vertrouwde plek.

Lees ook

Fietsen Alle Jaren op televisie

GEM. RHEDEN – Het nieuwe initiatief Fietsen Alle Jaren in de regio Arnhem – Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.