Home / Brummen-Regiobode / Appelflappen van Spritshz

Appelflappen van Spritshz

LOENEN – Net als veel andere bedrijven en verenigingen heeft Spritshz het op dit moment zwaar. Om toch voor wat inkomsten te zorgen om de winter door te komen, heeft het bestuur van de Loenense jongerenvereniging een appelflappenactie opgezet. De leden gaan aan de slag om verse appelflappen te bakken voor de verkoop. “Heerlijk voor bij het speciale avondje met Sinterklaas of gewoon zomaar bij de koffie”, aldus het bestuur. De appelflappen kunnen tot maandag 30 november worden besteld via de link op facebook.com/jv.spritshz. Afhalen kan vervolgens op zaterdag 5 december, tussen 12.00 en 15.00 uur bij Spritshz.

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.