Home / Rheden-Regiobode / Afgeslankt Repair Café in Rheden

Afgeslankt Repair Café in Rheden

RHEDEN – Het Repair Café in het Dorpshuis in Rheden gaat zaterdag 5 december door, maar wordt gehouden in beperkte vorm. Er is een beperkt aantal reparateurs aanwezig. Iedereen kan dus bij het Repair Café terecht voor reparatie van allerhande spullen, maar het kan dus zijn dat er een wachtrij is. Er wordt slechts een beperkt aantal mensen tegelijk in de ruimte toegelaten. Het Repair Café is van 9.30 tot 12.00 uur. Mocht het dorpshuis worden gesloten in verband met nieuwe coronamaatregelen, dan komt het Repair Café te vervallen.

www.repaircafe-rheden.nl

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.