Home / Rheden-Regiobode / Advent aan de IJssel Dieren

Advent aan de IJssel Dieren

DIEREN – Naar het idee van ‘Lieder zum Advent’ op de Duitse televisie, waarin iedere week een adventslied centraal staat, maakt de Protestantse Gemeente Dieren deze advent vier kleine videoreportages vanuit Dieren en omgeving. Hans Schimmel (organist/dirigent) zorgt voor de redactie en productie. De eerste van de vier afleveringen staat woensdagavond 1 december vanaf 19.00 uur online op www.pkndieren.nl. Ds. Kees Bochanen bijt het spits af met een meditatie over het adventslied ‘Kom tot ons, de wereld wacht’. In de tweede uitzending vertelt ds. Joke Quik-Verweij meer over enkele adventstradities vanuit de Boskapel in Laag-Soeren. Zangers van het Ontmoetingskoor Dieren leveren een bijdrage en ook de traditionele midwinterhoorn ontbreekt niet.

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.