Home / Rheden-Regiobode / Actie voor vluchtelingkinderen

Actie voor vluchtelingkinderen

DIEREN – Op zaterdag 28 november van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn alle kinderen van 6 jaar en ouder welkom in de Ontmoetingskerk Dieren. De kinderen kunnen doosjes met inhoud maken die zij voor 2 euro per stuk weer kunnen verkopen aan ouders, familie, buren en vrienden. Het opgehaalde geld is bedoeld voor Kerk in Actie, via deze actie wordt er geld ingezameld voor een beter leven van vluchtelingenkinderen in Griekenland. Nadat de doosjes zijn gemaakt, wordt er samen de film ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’ gekeken. Aanmelden kan bij Rini van Dijkhuizen via communicatie@pkndieren.nl of via tel. 06-30618049.

www.pkndieren.nl

Lees ook

Fietsen Alle Jaren op televisie

GEM. RHEDEN – Het nieuwe initiatief Fietsen Alle Jaren in de regio Arnhem – Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.