Home / Brummen-Regiobode / Aanrijding in Hall

Aanrijding in Hall

HALL – Op woensdag 4 november om 14.45 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op de kruising Apeldoornseweg/Hallseweg te Hall. De bestuurder van een Subaru wilde bij de verkeerslichten rechtdoor. Uit tegengestelde richting kwam een Renault en die bestuurder sloeg linksaf en zag daarbij de hem tegemoetkomende Subaru over het hoofd. Beide auto’s raakten beschadigd en moesten worden afgesleept. De bestuurders van beide auto’s zijn voor onderzoek meegenomen door de ambulance.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.