Home / Doesburg-Regiobode / Zeeuwse liederen in Gasthuiskerk

Zeeuwse liederen in Gasthuiskerk

DOESBURG – Singer-songwriter Broeder Dieleman treedt op vrijdag 16 oktober om 20.00 uur op in Gasthuiskerk Doesburg. Broeder Dieleman is het alter ego van Tonnie, een lange man met een groot hart uit het Zeeuwse Middelburg. Dat alter ego maakt een uniek soort evangelie in het Zeeuws-Vlaams dialect. Liederen vol zonde en verlossing met op de achtergrond altijd het Zeeuwse landschap. Muziek die duurt zo lang als het duurt, maar met uiteindelijk de beoogde bestemming aan het eind van elk nummer.
Met zijn debuutalbum Alles Is IJdelheid uit 2012 toerde Dieleman door Nederland en België. In 2018 bracht hij zijn langverwachte vierde album Komma uit. Kaarten voor dit concert kosten 14,50 euro. In verband met de coronamaatregelen is reserveren via www.gasthuiskerkdoesburg.nl verplicht.

Foto: PR Dieleman

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.