Home / Brummen-Regiobode / Woningbouw Hall stapje verder

Woningbouw Hall stapje verder

HALL – De bouwplannen van Hall Bouwt kunnen doorgaan. De gemeenteraad van Brummen ging donderdag 15 oktober akkoord met het benodigde wijziging van het bestemmingsplan. De raadsleden lieten tijdens de vergadering uitgebreid weten hoezeer zij de inzet van de Stichting Hall Bouwt waarderen. De stichting, een initiatief van inwoners van het dorp, heeft het pan opgevat om 24 nieuwe starterswoningen te bouwen in Hall. Hier wordt al enkele jaren aan gewerkt. Met de vaststelling van het benodigde bestemmingsplan kan het plan nu zo goed als zeker worden gerealiseerd.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.