Home / Nieuws / Wat zou je doen met een miljoen?

Wat zou je doen met een miljoen?

DIEREN – Zondag 27 september werd in de Ontmoetingskerk in Dieren het begin van het kerkelijk jaar gevierd met de startzondag. De bijeenkomst had het thema ‘het goede leven’. In en om de kerk konden bezoekers in kleine groepjes meedoen aan verschillende activiteiten. Zo werd er onder andere gesproken over de vraag ‘wat zou je doen met 1 miljoen’. De meeste mensen gaven aan geld te willen geven aan mensen die het harder nodig zouden hebben. Liefst een beetje dichtbij, in het dorp. Op een andere plek konden de deelnemers een kaarsje aansteken voor iemand die het even niet zo goed had en weer ergens anders kon iedereen een ‘elfje’ maken, een gedichtje van 11 woorden. Zo hadden de gemeenteleden, jong en oud, een mooie startzondag met elkaar. Meer foto’s zijn te vinden op www.pkndieren.nl.

Foto: Gert Jan Bollen

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.