Home / Doesburg-Regiobode / Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

DOESBURG – De Aandachtschenkerij in de Martinikerk in Doesburg is coronaproof ingericht en woensdag 7 oktober gaat ‘Wat hebben we bij de koffie?’ weer van start. Niet alleen wordt er vanaf 10.00 uur iets lekkers bij de koffie en thee geserveerd, maar ook een mooi programma. Dit keer is verhalenverteller Jan Alfrink te gast, samen met zijn vrouw Gemma die hem muzikaal begeleidt. Alfrink vertelt deze morgen over Hersch Ostropoler, een soort Joodse Tijl Uilenspiegel. Hij zou in de 18e eeuw in Ostropol, in het huidige Oekraïne, hebben geleefd. Er zijn geen historische documenten over deze man bewaard, maar wel talloze verhalen doorgegeven.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.