Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Tot Ons Genoegen

Vergadering Tot Ons Genoegen

EERBEEK – Op dinsdag 6 oktober houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek weer haar maandelijkse ledenvergadering. Deze vindt plaats in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek en begint om 19.30 uur. Op de agenda staan de gebruikelijkepunten, het vogelpraatje en de voorbereidingen voor de komende tentoonstelling. Deze zal anders zijn dan normaal door de coronamaatregelen en de plannen moeten nog verder worden uitgewerkt. Mensen met vragen over het houden van vogels in het algemeen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.