Home / Rheden-Regiobode / Velpsch Maal in Buurthuis

Velpsch Maal in Buurthuis

VELP – Op woensdag 14 oktober serveert Buurthuis de Poort weer een gezamenlijke maaltijd. Om 17.30 uur kunnen de gasten aan tafel plaatsnemen voor een heerlijke Hollandse maaltijd. Op het menu staat hachee met rode kool en aardappelpuree met huisgemaakte appelmoes. Het nagerecht is yoghurt met een lepel appelmoes. De maaltijd kost 5 euro per persoon. Inschrijven en betalen kan tot maandag 12 oktober tot 12.00 uur bij de beheerder van Buurthuis de Poort.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.