Home / Brummen-Regiobode / Twee woninginbraken in Eerbeek

Twee woninginbraken in Eerbeek

EERBEEK – Inbrekers hebben de afgelopen week twee keer toegeslagen in Eerbeek. Tussen donderdag 1 oktober 10.00 uur en zondag 4 oktober 10.00 uur is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Molenstraat te Eerbeek. De bewoners waren op vakantie. Buren die de post verzorgden wilden via de voordeur de woning binnengaan, maar de deur wilde niet open. Het slot bleek kapot. Ze zagen vervolgens dat de achterdeur openstond en het raam ernaast was opengebroken. De gehele woning was doorzocht.
Op zaterdag 3 oktober tussen 15.00 en 21.45 uur was het raak bij een vrijstaande woning aan de Veldkantweg. Aan de voorzijde van de woning is een raam opengebroken. Ook hier werd de hele woning doorzocht.

Lees ook

Bewoners van Zonneburg Empe krijgen bezoek van Ut Trepke

EMPE – De bewoners van zorgresidentie Zonneburg zijn de afgelopen week verwend door de kinderen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.