Home / Brummen-Regiobode / Training tegen stress en onrust

Training tegen stress en onrust

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters start woensdagavond 28 oktober met een achtweekse stressreductietraining, ook wel bekend als mindfulness. Deelnemers leren in deze training om met meer opmerkzaamheid en vriendelijkheid in het hier en nu te zijn. Dat blijkt goed te werken tegen spanning en onrust. Door het doen van meditatie- bewegings- en bewustzijnsoefeningen krijgen de deelnemers vaardigheden aangereikt om meer rust en aandacht in hun leven te brengen. De bijeenkomsten worden gehouden in het buitengebied van Hall. Neem voor meer informatie en opgave contact op via www.aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06-17369599.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.