Home / Nieuws / Tenet en Mrs Lowry and Son te zien bij Filmhuis Dieren

Tenet en Mrs Lowry and Son te zien bij Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 23 oktober om 14.30 én 20.00 uur de actiethriller Tenet. Dinsdag 27 oktober is om 20.00 uur is het drama Mrs Lowry and Son te zien. De voorstellingen zijn te zien in schouwburg Theothorne in Dieren.

In de actiethriller Tenet moet de hoofdpersoon de wereld zien te redden van de ondergang. Dit doet hij als reizend door een schemerwereld van internationale spionage, op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet door middel van tijdreizen, maar met inversie. Tenet is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar.

Mrs Lowry and Son vertelt het verhaal van de inmiddels gevierde Britse kunstenaar L.S. Lowry en de getroebleerde relatie met zijn aan bed gekluisterde, dominante moeder. Werkend als huurincasseerder mengt Lowry zich overdag tussen de fabriekswerkers op de straten van Salford. Zijn vrije uren besteedt hij aan het maken van zijn schilderijen en de zorg voor zijn moeder, die zijn artistieke ambities enkel bekritiseert.

Reserveren voor de film is verplicht en kan via www.filmhuisdieren.nl.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.