Home / Rheden-Regiobode / Steun Zonnebloem Dieren

Steun Zonnebloem Dieren

DIEREN – Zonnebloem afdeling Dieren is een van de deelnemers aan Rabo Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen Zonnebloem afdeling Dieren financieel steunen door een stem uit te brengen via de website. Dankzij de steun van Rabobankleden kunnen veel mensen met een lichamelijke beperking genieten van het Zonnebloemwerk. Dan hebben ze gezellige gesprekken met andere dorpsgenoten en met Zonnebloemvrijwilligers. Samen kunnen ze genieten van nieuwe plekken en bezienswaardigheden. Ideaal om de dagelijkse sleur achter zich te laten. Ze zijn dan even weg uit de omgeving die ze, vaak noodgedwongen, maar al te goed kennen.

www.zonnebloem.nl/dieren

Lees ook

Louis van den Akker exposeert in Rheden

RHEDEN – Tot eind september is in het Dorpshuis in Rheden een overzichtstentoonstelling te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.