Home / Doesburg-Regiobode / Spelletjes en spelen in het museum

Spelletjes en spelen in het museum

DOESBURG – In de herfstvakantie, van 17 tot en met 25 oktober, is er in het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum in Doesburg extra aandacht voor kinderen. Zij kunnen in het museum spelletjes komen doen, met een treinbaan spelen, er ligt een autokleed en met mooi weer mogen ze buiten ouderwets speelgoed uitproberen. Ook is voor ieder kind een gratis glaasje limonade.
Ook ouders zijn natuurlijk hartelijk welkom en kunnen onder andere een film bekijken over de laatste rit van de Gelderse Tramwegen in de jaren 50 door Doesburg. Op maandag is het museum gesloten. Entreeprijs is 3,50 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. Met een museumjaarkaart is de toegang gratis.

Lees ook

Wisselend succes voor Petra en Spica op NK Western Riding

EERBEEK – Petra Smedes heeft eind september samen met haar pony Spica deelgenomen aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.