Home / Rheden-Regiobode / Soerens Archief op woensdag open

Soerens Archief op woensdag open

LAAG-SOEREN – Het Soerens Achief is elke woensdagavond geopend. Van 19.30 tot 21.00 uur zijn bezoekers welkom, mits zij de coronamaatregelen in acht nemen. Het Soerens Archief is gevestigd op de eerste verdieping van ‘t Sprengenhus. Belangstellenden zijn van harte welkom, maar dienen zich wel vooraf even aan te melden via soerensarchief@gmail.com, bij Ton Eikelenboom via tel. 06-13136078 of bij Gerard Gerritsen via tel. 06 – 49994890. Als het weer mogelijk is, dan willen de medewerkers van het Soerens Archief een expositie samenstellen over ‘de school’ in Laag -Soeren. Zij vragen mensen die of materiaal beschikken dit te delen, na de tentoonstelling krijgen zij dit uiteraard terug.

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.