Home / Brummen-Regiobode / Sjoelavond Bello’81

Sjoelavond Bello’81

EERBEEK – De leden van Sjoelclub Bello’81 zijn weer begonnen met de sjoelavonden, weliswaar opgepaste afstand. De leden moesten even aan de nieuwe situatie wennen, maar door de grote ruimte waar zij spelen, ging dit prima. De eerste avond werd gewonnen door Willie Verhaaf in klasse A, Jannie Tempelman in klasse B en Dienie Bijsterveld in klasse C. De volgende sjoelavond is op donderdag 15 oktober op de tweede verdieping van MFE aan de Loubergweg 7 in Eerbeek.

Lees ook

Uitkijktoren Loenen een stapje dichterbij

LOENEN – Na het besluit van de Provincie Gelderland om in het kader van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.