Home / Rheden-Regiobode / Rhedense exposeert in Pannekoekhuis

Rhedense exposeert in Pannekoekhuis

RHEDEN – Nog tot en met 1 januari 2021 zijn de schilderijen van de Rhedense Annelies ter Horst te bekijken bij pannekoekhuis Strijland in Rheden. Het Pannekoekhuis is dagelijks geopend van van 12.00 tot 19.30 uur. Annelies werd geboren in Arnhem en woont nu in Rheden. Toen zij eind 2009 haar baan verloor had ze zeeën van tijd om te schilderen. Ze houdt van expressieve kleuren is altijd op zoek om harmonie in haar schilderijen te brengen. “Ik word er vrolijk en gelukkig van, ik hoop dat het jullie ook wat doet”, aldus Annelies.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.