Home / Rheden-Regiobode / Rhedelijk Cultureel brengt mooi programma in Theothorne

Rhedelijk Cultureel brengt mooi programma in Theothorne

DIEREN – Rhedelijk Cultureel biedt van 15 tot en met 18 oktober een mooi coronaproof-programma in Schouwburg Theothorne. Zo is er de muziektheatervoorstelling Carmen en een muzikaal diner waarin een hommage wordt gebracht aan Audrey Hepburn.

Carmen is een door Jowin Heemskerk en Marije Heemskerk geschreven muziektheatervoorstelling van ongeveer 70 minuten, die wordt gespeeld door 25 talentvolle jongeren uit de regio en meerdere professionals. “Het is gek genoeg eigenlijk een winst dat we de voorstelling hebben moeten aanpassen aan de door corona ingegeven regels. Carmen is een voorstelling waarin afstand, kilte en eenzaamheid tegenover het uitbundige en feestelijke staan. En daarmee wordt het ontroerend mooi”, aldus regisseur Jowin. Carmen is te zien op donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober.

Kilke van Buren brengt op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober samen met een professionele band het programma ‘Kilke zingt – All the things you are’. Kilke zingt een verrassende selectie uit the Great American Songbook, tijdloze danshits van the silver screen, met een persoonlijke hommage aan Audrey Hepburn. Het programma wordt verzorgd tijdens een luxe drie-gangen buffet met welkomstdrankje.

Informatie en kaartverkoop is te vinden op de website van Rhedelijk Cultureel. Hier is ook meer informatie over de coronamaatregelen te vinden.

www.rhedelijkcultureel.nl

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.