Home / Doesburg-Regiobode / Repair Café Doesburg

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 4 november is er tussen 14.00 en 17.00 uur weer een Repair Café op de locatie Beumerskamp van Caleidoz in Doesburg. Bezoekers kunnen langskomen hun kapotte apparaten, kleding, computers, fietsen en ga zo maar door. Een van de vrijwilligers gaat ermee aan de slag. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. In verband met de coronamaatregelen is aanmelden voor het Repair Café noodzakelijk. Dit kan bij Gertie Jordens, tel. 0313-820 035 of 06-12843218 of g.jordens@caleidoz.nl.

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.