Home / Nieuws / Oudste lid KV Diderna opent clubhuis tijdens 50-jarig jubileum

Oudste lid KV Diderna opent clubhuis tijdens 50-jarig jubileum

DIEREN – Op 18 september bestond de Dierense korfbalvereniging KV Diderna/Visser Sloopwerken 50 jaar. Het hele jaar zou in het teken staan van het jubileum, maar dit kon helaas allemaal niet doorgaan. Ook het grote feest en de receptie moesten worden afgelast. Omdat de vereniging samen met haar leden toch nog even stil wilde staan bij het jubileum, is er op zaterdag 19 september een kleine bijeenkomst geweest. Het volledig gerenoveerde clubhuis werd geopend door Co Mager, oudste lid van de vereniging. Daarna werd er op gepaste afstand samen het glas geheven.

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.