Home / Brummen-Regiobode / Op zoek naar paddenstoelen

Op zoek naar paddenstoelen

EERBEEK – Liefhebbers van paddenstoelen kunnen zondag 11 oktober hun hart ophalen tijdens de paddenstoelenexcursie onder begeleiding van de gidsen van het IVN Eerbeek e.o. Tijdens een mooie wandeling langs de Coldenhovense beek in Eerbeek vertellen de gidsen over de diverse soorten, hun groei en de functie in de natuur. Het is handig om een klein spiegeltje mee te nemen om de onderkant van de paddenstoelen te bekijken. De wandeling start om 14.00 uur bij het Dieperinksbruggetje, helemaal aan het eind van de Boshoffweg in Eerbeek en duurt zo’n 2 uur. Er is een maximum aantal deelnemers en wie mee wil wandelen dienst zich aan te melden via excursies@ivn-eerbeek.nl. Meelopen is gratis, een gift als blijk van waardering wordt op prijs gesteld.

www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.