Home / Rheden-Regiobode / Ons Huis blijft SC Rheden trouw

Ons Huis blijft SC Rheden trouw

RHEDEN – Sportclub Rheden kan ook het komend seizoen rekenen op sponsoring van Ons Huis. Het café en partycentrum aan het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden is al vele jaren een trouwe sponsor van de voetbalclub. Om de goede relatie te benadrukken, biedt Ons Huis het eerste elftal altijd een ontbijt aan bij uitwedstrijden. Onder genot van een broodje wordt dan de tactiek van de wedstrijd besproken. Trouwe supporters van de club kijken in Ons huis de livestreams van het eerste.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.