Home / Brummen-Regiobode / OLTO blijft trouw papier ophalen

OLTO blijft trouw papier ophalen

LOENEN – Iedere zaterdagmorgen rijdt de bekende OPA-wagen door Loenen met daaromheen de mannen en vrouwen van muziekvereniging OLTO die oud papier ophalen. Op verschillende plekken staat de koffie voor hen klaar, iets dat zij zeer waarderen. OLTO is de laatste vereniging binnen de gemeente Apeldoorn die nog oud papier ophaalt. Coördinator Ap Gorsseling heeft zich er met het bestuur altijd sterk voor gemaakt om deze manier van papierinzameling voor Loenen te behouden. De oudpapieractie draait al ruim vijftig jaar. De opbrengst van de actie is sterk afhankelijk van de oud papierprijs die de handel geeft. OLTO heeft de inkomsten nodig voor de aanschaf van instrumenten en muziekonderwijs.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Tuinconcert Flutamuze bij Jansen & de Feijter

VELP – In de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp speelt woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.