Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe voorzitter SP Doesburg

Nieuwe voorzitter SP Doesburg

DOESBURG – SP Doesburg heeft nieuwe voorzitter en organisatie-secretaris. Tijdens de algemene ledenvergadering is Magda Rijk gekozen als nieuwe voorzitter en Michael Bouwman als nieuwe organisatiesecretaris. Heidy Melissen heeft deze taak de afgelopen 4 jaar met verve uitgevoerd en draagt nu het stokje over. Ze blijft wel fractievoorzitter. “Met Magda als nieuwe voorzitter en Michael als nieuwe organisatiesecretaris kan de SP nog daadkrachtiger opkomen voor de een sociaal Doesburg“, aldus Heidy Melissen.

Lees ook

Geen Culturele Zondag op 1 november

DOESBURG – De Culturele Zondag, de maandelijkse route langs culturele adressen in Doesburg, gaat op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.