Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe sponsor en kleding voor vrijwilligers Halfvasten

Nieuwe sponsor en kleding voor vrijwilligers Halfvasten

ANGERLO – Vroegtijdig moest de organisatie van Halfvasten in Angerlo het feest en optocht voor 2021 helaas afgelasten. Het team zoud in 2020 de nieuwe kleding en sponsor presenteren, maar ook toen gooide corona roet in het eten. Om toch ruchtbaarheid te geven aan deze nieuwe ontwikkelingen werd er zaterdag 3 oktober een bescheiden presentatie gehouden in De Meent in Angerlo. Onder het genot van een hapje en drankje lieten de vrijwilligers de nieuwe kleding, gesponsord door Gebra en Retailbouw, zien. De organisatie hoopt dat de optocht en het feest in 2022 weer een als vanouds te kunnen vieren.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Mauritiusschool in actie voor Dierense Speeltuin

RHEDEN – De leerlingen van de Mauritiusschool in Rheden hebben zich woensdag 31 maart ingezet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.